1. Güzel bir Blog Sitesi İle İnternetten Para Kazanma.

        Blog sitesi açarak oturduğunuz yerden güzle ve rahatça para kazana bilirisiniz, ancak bunun için çok sabırlı ve kararlı olmanız gerekmekte.  Günümüzde bir çok kişi blog sitesi açıyor ancak sabırlı ve kararlı olmadıkları için çoğu yarı yolda bırakıyor bırakmayan blog yazarları ise başarıya ulaşıp oturdukları yerden para kazanıyorlar. Gelelim bir blog sitesi açarak nasıl para kazanacağınıza.

internetten para kazanma


Blog sitesi açarak nasıl para kazanırım? 
  • İlk olarak deneyimli oldunuz bir konu bulmanız gerekmektedir, yazacak olduğunuz konuya uygun bir tema, domain adı ve Seo ayarları yapılması gerekmektedir. ( Seo ayarları blog sayfanızın arama motorlarına ekler ve üst sıralarda olmanıza yardımcı olur açıkçası blog üzerinden para kazanmak istiyorsanız Seo ayarlarını tek tek sorunsuz bir şekilde yapmanız gerekmektedir aksi taktirde siteniz arama motorlarında istediğiniz konulara ulaşamaz ve kazancınız çok ciddi miktarda düşer. ) 
Seo ayarlarını yapmayı bilmiyorsanız Seo ayarları nasıl yapılır yazımı okuyabilirsiniz 
  • İlk adımı geçtikten sonra sıra blog için yazı yazmaya başlamanız gerekmektedir, günlük olarak yazı paylaşımı yapmanız ve bunu uzun süre devam ettirilmelidir. Yazmış olduğunuz yazılarda anahtar kelimelerin konuyla bütün olmasına ve yazının içerisinde çok sayıda geçmesine dikkat ediniz. 
         Buraya kadar her şey güzel bir şekilde yaptınız ve sitenizde 50 den fazla yazınız oldu ve sitenizin trafiğini çok güzel bir şekilde her gün artıyor ise artık blog sayfanızdan para kazanmaya başlamanızın vakti geldi demektir. bunun için bazı yöntemler bulunmakta ancak tüm dünya genelinde en kolay ve güvenilir para kazanma yöntemi  Buraya kadar her şey güzel bir şekilde yaptınız ve sitenizde 50 den fazla yazınız oldu ve sitenizin trafiğini çok güzel bir şekilde her gün artıyor ise artık blog sayfanızdan para kazanmaya başlamanızın vakti geldi demektir. Bunun için bazı yöntemler bulunmakta ancak tüm dünya genelinde en kolay ve güvenilir para kazanma yöntemi Google Adsense olarak bilinir Gelin hep birlikte buradan sonraki aşamalara bakalım.  

  • Bu aşamadan soran yapanız gerek blog sayfanızı Google Adsense'e bağlamanız gerekmektedir. Google Adsense'e başvuru yaptıktan sonra siteniz Google tarafından incelenecektir bu süre 2 hafta kadar sürebilir, bu süre zarfında siz blog sitenize yazı yazmaya devam etmeniz gerekmektedir.  
Google Adsense

  • Peki sitemi nasıl Google Adsense'e bağlarımın bunun için yapmanız gerek ilk şey bir Google Adsense hesabı açmak

  • Google Adsense hesabına blog sayfasını bağlamak.


  • blog sayfanızın Google Adsense tarafından onaylanmasını beklemeniz gerekmektedir bu işlem 2 haftadan uzun sürebilir


      Bu zorlu süreçten sonra artık oturduğunuz yerden para kazanmaya başlamış olacaksınız. 

peki bu nasıl olacak?

          Google Adsense'e kaydettiğiniz blog sitesini çıkacak olan Google Adsense reklamları sayesinden para kazanmaya başlayacaksınız blog sayfanızı ziyaret eden insanlar blog sayfanızın içerisinden bulunan reklamlara tıklamaları halinde sizlere Google Adsense tarafından para verilecektir kazancınız reklamdan reklama değişmekte ancak kazancınızı artırmak için blog sayfanızın trafik yoğunluğu çok yüksek olmalıdır bunun yanı sıra kazancınızı hesaplamak isterseniz Google Adsense sayfasında AdSense'ten ne kadar para kazanabileceğinizi görün olan bölümden blog sayfanızın konusunu yaşamış olduğunuz bölgeyi seçiniz ve oradan blog sayfanızın aylık görüntülenmesine göre aylık kazancınız hesaplanmaktadır.  

peki ne kadar para kazanırım?  

         Bu sorunun cevabı aslında kişiden kişiye göre değişmektedir tamamen sizin blog sayfanızla ne kadar çok ilgilendiğinizle ve ne kadar özgün ve çok yazı yazdığınızla alakalıdır ancak şunu biliyoruz ki günümüzde bu iş ile geçimini sağlayan ve çok ufak bir blog sayfası ilke dünya çağından ünlenen ve şirket haline gelen blog sayfaları bulunmaktadır ancak aylık olarak 60 - 70 bin görüntülenme alan bir site aylık olarak 3 bin 4 bin tl arasında bir kazanç sağlandığı görülmektedir. 



 


Post a Comment

Daha yeni Daha eski